Klassiske menuer & arrangementer

Vi har et bredt udvalg af klassiske menu'er. Nedenfor finder De eksempler på vore klassiske menusammensætninger.

Som altid leverer vi gerne en skræddersyet løsning.



Forretter

Symfoni af laks.
Røget, gravet og kold grillstegt laks på bund af sprød salat.

Spansk serrano skinke.
Anrettet med frisk ananas & melon.

Rejecocktail.
den klassiske rejeforret m/ salat, asparges og tomatiseret dressing.

Lun Butterdejsskal.
Med flødestuvet spinat, en dampet og en stegt fiskefilet, samt asparges i svøb af røget laks.

Til forretterne serveres frisk bagt brød, samt smør med læsøsalt.


Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt.
Med waldorf salat i fuglereder, tyttebær, smørstegte kartofler & flødesauce.

Helstegt svinekam med sprød svær.
Med rødkål, brunede og hvide kartofler, ½ æbler med gele og skysauce.

Helstegt ungdyrfilet.
Med sæsonens grøntsager, ovnbagte pommes rissollées & charonsauce.

Gammeldags oksesteg.
Med hvide kartofler, glaseret perleløg, bønner, tyttebær, surt & skysauce.


Dessert

Hjemmelavet islagkage.
Serveres med frugt & chokoladesauce.

Hvid & mørk chokolademousse.
Serveres med balsamicomarinerede jordbær.

Jacobsen´s dessert tallerken.
Små søde fristelser med frisk frugt.
 

   
     

Book nu...

Allerede klar til at bestille?
Vi sidder klar til at tage imod »
 

Kvalitet -selvfølgelig!


 Se kontrolrapport her »
 

Spørgsmål?

Kontakt os med det samme
og lad os hjælpe dig »